HATAY / DÖRTYOL - Dörtyol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Hidayet Cem AKILI - Okul Müdürü

1974 İskenderun da doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini İskenderun da tamamladı.1996 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim fakültesi Fizik Öğretmenliği bölümünden mezun olarak aynı yıl  Gaziantep’te Fizik öğretmeni olarak göreve başladı.2008-2012 yıllarında Kara Hasanpaşa İlköğretim okulunda Müdür yardımcılığı yaptı.2012 yılında Bahri Çelen Anadolu lisesine Müdür olarak atanarak bu görevi 2020 yılına kadar sürdürdü.2015 yılında Açık Öğretim Fakültesi Kamu Yönetimini bitirdi.2013 yılında Toros Üniversitesi İşletme Ekonomisi Bölümü Yüksek Lisans Programını tamamladı.2020 yılında Dörtyol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Okul Müdürü olarak tandı.Halen ayın okulda görev yapmakta olup; evli ve üç çocuk babasıdır.